Actualitate

OMUL DE AFACERI IONEL TURTURICĂ, DIAGNOSTICAT CU COVID-19, ÎN STARE CRITICĂ. Mesajul cutremurător al familiei

Mesaj cutremurător al familiei omului de afaceri Ionel Turturică: ”rămânem ancorați în Dumnezeul imposibilului, chiar și atunci când nu se mai poate face nimic.”

Mesajul postat pe facebook de apropiații omului de afaceri buzoian, diagnosticat cu COVID-19 și transferat la București în stare gravă, chiar și după ce a primit tratament cu plasmă hiperimună, arată că starea bărbatului de 63 de ani este critică iar speranțele de a se reface sunt din ce în ce mai mici.

În mesajul postat pe facebook, familia omului de afaceri Ionel Turturică, oameni credincioși, se roagă pentru acesta, dând de înțeles că nu mai sunt speranțe.  


”Când la oameni nu mai există speranță, acolo este momentul ca Dumnezeu să-și dezvălui puterea! Atunci când oamenii spun: ”nu mai este nimic de făcut”, atunci este momentul când să te prinzi mai cu putere de brațul lui Dumnezeu!
Rămânem ancorați în Dumnezeul imposibilului!
Chiar și atunci, când nu se mai poate face nimic .”

Reamintim, Ionel Turturică a fost diagnosticat cu COVID -19, a fost internat inițial în Spitalul Județean Buzău, unde a primit tratament cu plasmă hiperimună, încă chiar și așa starea lui s-a degradat foarte mult.

Medicii și familia au decis apoi transferul la un spital din Capitală unde omul de afaceri este internat și acum.