Actualitate

OMUL DE AFACERI, IONEL TURTURICĂ, RĂPUS DE CORONAVIRUS, CONDUS MIERCURI PE ULTIMUL DRUM. Sicriul va fi închis iar ceremonia se va desfășura în aer liber

Omul de afaceri Ionel Turturică, răpus de coronavirus,  va fi condus pe ultimul drum, miercuri, 9 septembrie.

El își va dormi somnul de veci în cimitirul Sf.Împărați Constantin și Elena din Buzău, de pe Șoseaua Nordului.

Iată ultimul mesaj al familiei care anunță modul cum se vor desfășura funeraliile:

”Dragi prieteni…

Miercuri – 9 septembrie 2020 – începând cu orele 13:00, ne vom întâlni la cimitirul Sf. Împărați Constantin și Elena din BUZĂU, DN2 – Șos. Nordului, lângă fabrica de bere Ursus, vis-a-vis de benzinăria Lukoil și Restaurantul Buzău.

Începând cu orele 13:00 va avea loc ceremonia de comemorare și înmormântare. Menționăm faptul că sicriul va fi sigilat și desfășurarea ceremoniei va avea loc în aer liber.

Tot începând de miercuri imineață, de la orele 9:00, în capela cimitirului se pot depune și coroanele.

Noi, familia, vă așteptăm să fim împreună pentru ultima dată, alături de cel care ne-a fost soț, tată, fiu, bunic, frate, prieten și coleg – Ionel Turturică”.

Omul de afaceri Ionel Turturică avea 63 de ani. El a fost diagnosticat în urmă cu o lună cu infecție cu coronavirus. A fost internat inițial în Spitalul Județean Buzău, a primit tratament inclusiv cu plasmă hiperimună, însă pentru că starea lui de sănătate s-a degradat, s-a decis transferul la un spital din București.

Duminică, la o lună de la diagnosticul de COVID-19, Ionel Turturică a decedat.