Actualitate Divertisment

Organizatorii anunță record de participare, în week-end, la Drăgaică. Câte bilete, câți vizitatori

Organizatorii celui mai vechi târg din România, Drăgaica, ajuns la o nouă ediție, anunță că s-a înregistrat un  record de participare, în week-end-ul deschiderii.

”35.000 de oameni au vizitat, la Buzău, mai vechi târg din România, iar organizatorii au vândut peste 25.000 de bilete.Primul week-end al Târgului Drăgaica a bătut toate recordurile, doar în prima zi 20.000 de persoane au participat la târg și la concertele organizate pe scena evenimentului. ” anunță Primăria municipiului Buzău.

În week-end, programul artistic a fost susținut de artiști locali și naționali, cap de afiș fiind Andra care a urcat pe scenă vineri, în seara deschiderii.

Concertele vor continua, în fiecare seară, cu încdpere de la ora 18,00. Printre artiștii care vin la Drăgaică, zilele acestea, se află Elena Gheorghe, Gabriel Dorobanțu, Mirabela Dauer și Ionel Tudorache. Programul complet AICI.

În week-end-ul urnător, în zilele de 17 și 18 iunie, va avea loc, pe scena din Drăgaică, Festivalul Național Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu” . Cu acest prilej vor veni în fața publicului Nicolae Botgros și orchestra „Lăutarii” de la Chișinău, Ansamblul Bulgare de la Sofia, Niculina Stoican, Adrian Naidin și ”mulți alți artiști vor onora tradiția și vor bucura publicul amator de muzică populară și de petrecere”, după cum anunță organizatorii.

Biletul de intrare la Drăgaică costă 3 lei, iar copiii și tinerii sub 14 ani beneficiază de acces gratuit.