Actualitate

(P) Avantajele motocoaselor Husqvarna și cum să alegeți modelul perfect pentru nevoile dvs

Marca Husqvarna se caracterizează în principal prin oferirea de produse destinate ramurii de grădinărit, deși are un grup de produse a căror proiectare, producție și distribuție este destul de largă și completă, fiind cunoscută în întreaga lume.

În cadrul acestui brand găsim o serie de avantaje sau puncte forte care te vor face să te decizi pentru motocoasele Husqvarna, așa cum sunt ele:

Puncte forte ale motocoaselor Husqvarna:

– Motoarele sale pe benzină, care sunt mai eficiente datorită ingineriei lor, reduc emisiile de CO2 cu până la 75% și consumul de combustibil cu 20%, contribuind, de asemenea, la conservarea mediului înconjurător.

– Uneltele sale au o pompă de combustibil care face ca pornirea să fie mai ușoară și mai rapidă, ceea ce vă va economisi mult timp în comparație cu alte mărci de motocositoare.

– Sistemul de angrenare a pinionului este verificat meticulos pentru a se asigura că este întotdeauna în stare bună.

– Echipamentul de tăiere este multifuncțional și poate fi utilizat ca o lamă și un cap de tăiere.

– Mânerul și ghidonul sunt perfect reglabile și proiectate ergonomic.

– Ambreiajul este suficient de puternic pentru a optimiza lucrul intensiv cu discuri și sârme de dimensiuni și diametre mari.

– Filtrul de aer face ca instrumentul să fie mai ieftin de întreținut, ceea ce este considerat un mare avantaj.

– Fiecare motocoasă este proiectată pentru a lucra mai eficient atunci când perietoarea își îndeplinește funcția.

Sfaturi pentru alegerea unei motocoase Husqvarna

La fel ca atunci când alegeți orice tip de motocositoare, indiferent de model sau marcă, există o serie de factori de care trebuie să țineți cont pentru a evita să o alegeți pe cea greșită, deoarece nu va satisface nevoile dumneavoastră.

Prin urmare, iată o serie de elemente pe care ar trebui să le urmați atunci când alegeți o motocoasă Husqvarna:

Greutate și dimensiuni

Este esențial să alegeți o motocoasă ținând cont de greutate și de dimensiuni, deoarece sarcinile implicate sunt, de obicei, consumatoare de timp. Vă recomandăm ca, dacă alegeți un model de motocositoare care cântărește mai mult de 6 kg, să achiziționați și un ham pentru a evita supraîncărcarea umerilor și a spatelui. Acest lucru este esențial!

Capacitate de lucru

Trebuie să țineți cont de mărimea grădinii dvs. sau de suprafața pe care doriți să o tundeți pentru a alege una sau alta, precum și de faptul că puteți alege între diferite tipuri de motoare, cum ar fi cele pe benzină sau electrice, dar puteți alege și alte caracteristici care vă vor face munca mai ușoară sau mai dificilă. Nu uitați de autonomia uneltei, astfel încât să nu vă lase în pană în mijlocul lucrului.

Durabilitate

În mod ideal, ar trebui să căutați un produs de calitate, durabil și rezistent la uzură. Nu uitați că este important ca acesta să aibă un sistem automat de răcire și materiale din oțel foarte rezistente.

Lame de tăiere

Asigurați-vă că lamele sunt suficient de bune, adaptate și rezistente pentru a îndeplini sarcina pe care o aveți în minte și că discurile oferă mișcarea și puterea necesare pentru a se adapta la diferite suprafețe.

Istoria Husqvarna: Peste 325 de ani de inovație

De la înființarea sa în 1689, Husqvarna, care face acum parte din Grupul Husqvarna, a fabricat o gamă largă de produse de calitate. Abilitățile excelente de inginerie, un spirit antreprenorial puternic și o pasiune pentru produse de calitate au dus la soluții inovatoare care au dus compania de la arme, mașini de cusut, mașini de gătit și motociclete la produsele moderne pentru exterior pe care le fabrică astăzi.

La sfârșitul secolului al XVII-lea, războaiele care făceau ravagii în Europa au dus la o creștere a producției de arme în Suedia. Pentru a le produce era nevoie de energie hidraulică, așa că în 1689 a fost construită o fabrică lângă cascada Huskvarna din sudul Suediei (ortografiată Husqvarna la acea vreme), unde multe produse sunt fabricate și astăzi.

Pe măsură ce nevoia de arme de foc a scăzut, compania a văzut o oportunitate de a se diversifica prin aplicarea abilităților de inginerie de precizie pe care le dobândise în producția de arme de foc la multe alte produse diferite, cum ar fi mașini de cusut, arme de vânătoare, mașini de gătit pe lemne, mașini de tocat carne, biciclete, motociclete, aragazuri cu gaz, cuptoare cu microunde, mașini de tuns iarba și altele.