Actualitate

(P) Ce trebuie să știți despre îngrijirea hainelor din piele

Pielea este un material atemporal și elegant atât pentru îmbrăcăminte, cât și pentru accesorii. Iar dacă sunteți mândra proprietară de haine de damă din piele, probabil că știți două lucruri. În primul rând, sunt scumpe. Și al doilea, merită o îngrijire și un tratament special.

Așadar, pentru a vă asigura că vă puteți păstra piesele fabuloase din piele în garderoba dvs. pentru mulți ani de acum încolo, iată ghidul dvs. complet pentru îngrijirea hainelor din piele.

Cum să vă îngrijiți jacheta de piele

Să începem cu una dintre cele mai comune haine de damă din piele: jacheta din piele. Fie că aveți o geacă de motociclist moto-chic sau un trench clasic, se aplică aceleași reguli. Iată cum să vă îngrijiți cel mai bine jacheta din piele:

  • Preveniți deteriorarea cauzată de apă și ploaie cu un spray de protecție care nu va distruge sau decolora pielea. Acest spray ajută la asigurarea protecției împotriva apei și a petelor.
  • Folosiți un balsam pentru a vă menține pielea moale, suplă și protejată și pentru a evita, de asemenea, crăparea și decolorarea.
  • Lăsați apa să se usuce în mod natural și evitați să folosiți uscătoare, uscătoare de păr sau orice alte surse de căldură nenaturală. Acest lucru va crea pete de apă.
  • Petele de cerneală pot păta aspectul granulat al pielii naturale, dar nu vă îngrijorați. Aplicați pur și simplu alcool de frecare cu o cârpă albă de bumbac. Nu uitați să ștergeți, nu să frecați.
  • Nu vă curățați excesiv geaca. Acest lucru poate uza hainele de damă din piele prematur. Și, în plus, o geacă de piele uzată este un aspect cool.

Cum să vă îngrijiți cizmele din piele

Cizmele din piele sunt expuse la cele mai degradante elemente. De la ploaie la zăpadă, la sare și noroi, cizmele dvs. trebuie să suporte multe. Așadar, este super important să le curățați și să le protejați pentru a le crește rezistența la uzură și durabilitatea. Iată ce vă sugerăm noi.

Curățarea cizmelor din piele este extrem de importantă pentru a preveni deteriorarea pe termen lung. Așadar, pentru petele de sare, este suficient să amestecați în părți egale oțet alb și apă și să frecați ușor acest amestec pe cizme cu o cârpă albă de bumbac. Cu cât vă ocupați mai repede de petele de sare, cu atât mai bine.

Curățarea murdăriei și a mizeriei normale pentru cizmele din piele este, de asemenea, ușoară. Folosiți doar o cârpă de bumbac umedă pentru a șterge murdăria. Apoi, spumați niște detergent și aplicați-l pe cizme înainte de a le șterge.

Când vine vorba de zgârieturi, puteți folosi o tehnică simplă cu bicarbonat de sodiu. Pur și simplu umeziți o cârpă moale cu apă, apoi tapotați-o cu bicarbonat de sodiu. Apoi, frecați cârpa pe zgârieturi și priviți cum dispar.

Pentru a vă păstra cizmele protejate, aplicați pe ele un spray de protecție, pentru a preveni deteriorarea cauzată de apă, precum și uzura normală.Aplicați un balsam pentru piele, pentru a menține pielea puternică și suplă și pentru a preveni crăpăturile neatractive.

Pentru pielea decolorată, o cremă pentru piele și o perie mică pot rezolva problema. Asigurați-vă doar că găsiți o cremă pentru piele care să se potrivească cu cizmele dvs. În acest fel, puteți păstra adevărata nuanță a granulației originale a pielii.

Încercați să faceți din întreținerea cizmelor din piele un lucru regulat și de rutină, spre deosebire de o dată sau de două ori pe an. Așadar, de îndată ce vă scoateți cizmele, luați o cârpă moale și dați-le o ștergere rapidă. O modalitate de a vă ajuta să faceți acest lucru este să păstrați cârpa exact acolo unde aveți tendința de a vă lăsa pantofii. În acest fel, va fi un obicei ușor de respectat și nu va dura mai mult de un minut sau două.

Cum să vă îngrijiți pantalonii din piele

Pantalonii din piele sunt o declarație de modă îndrăzneață, dar cu siguranță necesită multă întreținere. În afară de protejarea și condiționarea pielii, cum puteți spăla pantaloni și colanți de damă din piele? Este clar că nu îi puteți arunca în mașina de spălat și uscător împreună cu ceilalți blugi din denim preferați.

În primul rând, fiți inteligentă în ceea ce privește momentul și locul în care vă purtați pantalonii din piele. Dacă va fi vorba de mâncare, ar fi o idee bună să purtați altceva. Asta pentru că, chiar dacă puteți curăța petele și vărsăturile de mâncare, acestea nu fac decât să adauge și mai multe daune potențiale la pantalonii din piele.

Acestea fiind spuse, dacă se întâmplă să vărsați ceva, folosiți doar o cârpă curată și moale, umezită cu apă pentru a șterge scurgerea de pe aceste haine de damă.

Verificați vremea înainte de a ieși în pantaloni de piele. Asta pentru că apa și ploaia pot păta și deteriora. Sigur, un strop aici sau acolo nu va provoca o criză a pantalonilor de piele, dar dacă rămâneți blocată într-o furtună, pantalonii dvs. nu vor fi prea fericiți.

Pantalonii din piele nu sunt toți la fel, așa că asigurați-vă că verificați eticheta de îngrijire și urmați instrucțiunile. Astfel vă asigurați că folosiți exact produsele potrivite.

Etichete