Actualitate

(UPDATE) Panică la Școala 11! Elevii au fost evacuați

Update: Directorul școlii, Livia Monica Mărculescu, spune că s-a acționat conform protocolului și precizează că elevii și profesorii nu au fost în pericol, neexistând motive de panică.

Știre inițială:A sunat alarma de incendiu, joi seară, la cea mai mare școală din municipiul Buzău. Toți elevii Școlii Gimnaziale Nr. 11 care se aflau la ore au fost evacuați. Panica s-a instalat rapid, mai ales că înainte ca alarma de incendiu să sune, o pană de curent a făcut ca întreaga clădire să fie în beznă.

Prima informație, furnizată pe surse, a arătat că un obiect aparținând unui laborator a luat foc, fiind necesară evacuarea elevilor. Însă, ulterior, informațiile oficiale au arătat că, de fapt, pana de curent a făcut ca alarma de incendiu să sune.

După momentul de panică generală, s-au creat ambuteiaje, deoarece elevii nu s-au mai întors în clase, după protocol, ci trimiși acasă. Elevii speriați și-au informat părinții că trebuie să vină mai repede să îi ia de la școală, astfel formându-se coloane de mașini interminabile.