Actualitate

PARFUMURI CONTRAFĂCUTE, CONFISCATE LA BUZĂU! Aproape 10.000 de sticle cu parfum au fost descoperite de polițiști (Video)

Mii de parfumuri, ascunse în cutiile depozitate într-un camion, au fost ridicate de polițiștii din Buzău. Marfa era transportată de un bărbat din Vrancea și urma să fie vândută la Focșani.

Șoferul, un bărbat din Focșani, angajat al unei societăți comerciale, se afla la volanul unui TIR și circula dinspre București spre Focșani. La Spătaru, pe DN2E85, a fost oprit de polițiștii din Buzău. Când au trecut la verificarea camionului, polițiștii au descoperit zeci de cutii în care focșăneanul avea ascunse peste 9.500 de recipiente cu parfum. Potrivit unor surse, sticluțele erau ambalate şi inscripţionate individual, pe ele fiind trecute numele clienților din Focșani, cu care șoferul de TIR urma să se întâlnească pentru a le înmâna parfumurile.

“La verificarea camionului, polițiștii au descoperit 72 de cutii. Astfel, a fost solicitat sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Buzău, care au constatat că șoferul transporta 9.543 de recipiente cu parfum, ambalate şi inscripţionate individual, purtând însemnele a 25 de mărci protejate, existând bănuiala că ar fi contrafăcute. A fost întocmit dosar penal, în care se efectuază cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”. Recipientele cu parfumuri au fost indisponibilizate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii caracterului acestora.”, anunță IPJ Buzău.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili de unde a făcut rost focșăneanul de cele aproape 10.000 de parfumuri.

Mica Publicitate