Actualitate

PAUL NEGOIȚĂ: ”Nu aș vota PUFU”! Ce spune VLAD PUFU: ”Știți ce să faceți cu votul dumneavoastră”

Apropierea alegerilor parlamentare a început deja să genereze, în plină precampanie electorală, atacuri politice. Unul dintre acestea a fost lansat cu câteva zile în urmă de fostul consilier local municipal, Paul Iulius Negoiță, care pe blogul său a publicat un text împotriva candidatului de pe locul I pentru Senat din partea PNL Buzău,  jurnalistul Vlad Mircea Pufu.

În text, Negoiță spunea că nu-l va vota niciodată pe Pufu pentru că tot ceea ce a realizat acesta din urmă ar fi fost făcut prin contracte cu banii statului. Sub titlul  ”NICIODATĂ nu aș vota Pufu”, Paul Iulius Negoiță a scris.

”Practic, la o analiză simplă a antreprenorului Pufu, se poate vedea că tot ce are are de la stat. Nimic din managementul din presă. Nimic din calitatea conținutului. Totul de la stat! Chiar și ceea ce a primit de la politicieni în campanie, e tot de la noi!”, a scris Negoiță.

În replică, Vlad Mircea Pufu a răspuns pe pagina sa de Facebook.

”Promit că o să vă dau ceva consultanţă, să înţelegeţi cam cum funcţionează un grup media pe principii de audienţă, asta ca să nu mai susţineţi în continuare asemenea minciuni, consecinţă a necunoaşterii. Până atunci, vă informez că în bugetul nostru, contractele cu statul, cum spuneţi dvs., reprezintă un procent infim”, a răspuns Vlad Mircea Pufu.

De asemenea, prin răspunsul public, zugrăvește, pe scurt, adevărata față a lui Negoiță și demonstrează că situația este exact invers, iar cel care a trăit și a făcut afaceri cu bani publici este fostul consilier local municipal. Întreaga postare a lui Vlad Mircea Pufu poate fi citită aici.

”Prezenţa în spaţiul public, sub diferite dedublări de personalitate, în funcţie de situaţie, te face să te întrebi serios cine este de fapt Iulius Paul Negoiţă: un patron de lanţ de farmacii care tranzacţionează suflete moarte (…) un director de tipografie, rămasă fără comenzi de când nu mai ocupă un loc la Inspectoratul Şcolar.Nu-i un secret că imediat cum a ajuns la Inspectorat a dat comenzi la tipografia proprie. (…) director de Şcoală Sanitară Postliceală privată (de fapt proprietar), înfiinţată la Râmnic, în timpul mandatului de inspector şcolar, ca să căpuşeze şcoala de stat. De acolo, Iulius a trimis sute de asistenţi medicali în afara ţării. (…) proprietar de clinică medicală. Fost director al Palatului Copiilor, numit prin decizia şi acceptul lui Boşcodeală (PSD), pe care îl înjură acum. (…)profesor la Liceul Economic, acolo unde un post stă blocat de mulţi ani doar pentru el, fără să treacă măcar pe lângă trotuarul din faţa şcolii.(…) preot vesel, şef de parohie. Duminica îl slujeşte pe Dumnezeu, iar în timpul săptămânii loveşte cu mâna dracului”, scrie Vlad Mircea Pufu.

Autorul știrilor

Marilena Dinu

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Păzește-ne , Doamne , de ambele extreme !
    1) Preotul Negoiță să-și urmeze menirea de a sluji parohia și să conștientizeze că sutana pe care o poartă îl obligă să stea departe de mizeriile dintotdeauna ale politicii.
    2) Pufu să conștientizeze , la rândul lui , că înregimentarea politică nu-i face deloc cinste și că pierde mulți simpatizanți.Este reversul medaliei , postură pe care o experimentează patronii canalelor media , care nu rezistă tentației “fructului oprit” , acela de a intra în mizeriile politicii , cu prețul pierderii credibilității.
    Consider această postare echilibrată și aștept să văd , Marilena , dacă vei face dovada deontologiei profesiei și echidistanței proprii unui adevărat jurnalist și, deci , nu o vei șterge .