Actualitate

PE ȘOSEAUA MORȚII, CA LA RALIU! Record de viteză atins de un râmnicean pe DN2 E85

Doi bărbați au fost prinși în weekend circulând cu viteze amețitoare pe Șoseaua Morții. Radarele amplasate de polițiști pe DN2E85, în afara localității Racovițeni, au surprins bolizii conduși de cei doi șoferi circulând cu peste 200 km/h.

Cu cea mai mare viteză – 209 km/h – a fost înregistrat un Mercedes condus de un bărbat 43 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, pe DN2E85, în afara localităţii Racoviţeni.

Tot aici, un alt bărbat în vârstă de 29 de ani, din Vrancea, aflat la volanul unui BMW, a fost surprins în timp ce rula cu viteza de 206 km/h. Când au fost opriți de oamenii legii, cei doi șoferi au avut aceeași explicație: grăbiți să ajungă acasă, au apăsat pedala de accelerație, fără să se mai gândească la consecințe.  Ambii vitezomani au fost amendați dar au fost lăsați și fără permis pentru 90 de zile.

În total, în perioada 10 – 12 iulie, aparatele radar amplasate pe șoselele din Buzău au înregistrat 282 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise. 61 de conducători auto au fost amendați și au predat permisul  pentru următoarele 90 de zile.