Social

PERCHEZIȚII LA BOLDU, VERNEȘTI ȘI CISLĂU, PENTRU PRINDEREA BRACONIERILOR. Ce au găsit anchetatorii (FOTO)

Percheziții la persoane bănuite  de braconaj cinegetic și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Polițiștii din județul Buzău au descins în 3 localități, la suspecți de braconaj, de unde au ridicat mai multe arme dar și muniție.

Oamenii legii din cadrul Biroului Arme, Exploziv și Substanțe Periculoase, au descins la 4 adrese din localităţile Boldu, Vernești şi Cislău. Concret, polițiștii au efectuat percheziții la mai multe imobile folosite de doi bărbați de 51 și 44 de ani din Boldu, respectiv Unguriu. În timpul descinderilor, oamenii legii au găsit o armă lungă cu aer comprimat, două cutii cu alice metalice, deţinute fără drept, o pușcă lungă tip airsoft, o armă de vânătoare, artizanală,  și 10 cartușe. Toate acestea au fost ridicate de anchetatori.

Cercetările sunt continuate în cazul ambilor buzoieni pentru comiterea infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”.

Bărbatul de 44 de ani, din Unguriu, este client vechi al polițiștilor. Și în luna aprilie, locuința sa a fost percheziționată de anchetatori. Atunci, polițiștii au organizat nu mai puțin de 12 percheziții, la persoane bănuite de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. La acel moment, anchetatorii au ridicat zeci de arme, muniție dar și sute de kg de carne vânat. Printre cei 12 suspecți la care polițiștii au găsit arme de vânătoare s-a aflat și bărbatul din Unguriu, în cazul căruia oamenii legii au extins cercetările, totul culminând cu descinderile de zilele trecute.