Actualitate

Piața muncii din Buzău are nevoie de astfel de specialiști. Salariile ajung până la 1.400 de euro net

”Specialiştii din producţie şi inginerie sunt mereu la mare căutare”, o spun reprezentanții BestJobs care aduc drept argument numărul mare de joburi disponibile pentru un manager de mentenanță. Potrivit zf.ro, platforma de recrutare are aproape 1.400 de posturi vacante pentru poziția de manager de mentenanță, iar cele mai multe dintre ele se găsesc în județele Ploiești, Buzău și Alba.

Pentru a ocupa un astfel de post, candidații trebuie să aibă studii superioare tehnice, experiență în domeniu, să cunoască limba engleză, să dețină abilități avansate de operare PC-M Office precum și alte calificări, în funcție de domeniul de activitate al fabricii în care urmează să lucreze.  

captura Bestjobs

Managerul de menetenanță este responsabil de buna funcţionare a echipamentelor tehnice, fiind astfel poziţia esenţială pentru bunul mers al unei companii industriale.

Pentru acest job, angajatorii sunt dispuși să ofere salarii de până la 1.400 de euro. De asemenea, pe lângă salariu, angajații mai pot primi prime de sărbători și de vacanță, asigurare medicală, tichete de masă.