Actualitate

Vacanță încheiată tragic. Tânăr găsit spânzurat într-un hotel din Râmnic

Un tânăr de 19 ani, cu dublă cetățenie, româno-germană, a fost găsit fără viață într-un hotel din centrul orașului Râmnicu Sărat. Descoperirea a fost făcută, în această după-amiază, de rudele tânărului care îl însoțeau în vacanța din România. Bărbatul, a cărui familie plecase din țară în urmă cu mai bine de două decenii, venise, împreună cu tatăl său și cu doi frați, să-și viziteze bunica rămasă la Râmnicu Sărat. Cu toții erau cazați la hotel. După-amiază, pentru că tânărul nu ieșise din cameră, rudele s-au alertat. Când au reușit să pătrundă în interior l-au găsit fără viață, în ștreang.

Cazul a șocat personalul hotelului. Surse apropiate anchetei spun că tânărul care a recurs la suicid trecea printr-o depresie din cauza neînțelegerilor cu iubita sa și mai avusese o tentativă de a-și lua viața, în Germania. Ca să-l scoată din starea în care se afla, familia a decis să facă, împreună, călătoria în România. Din păcate, vacanța s-a sfârșit tragic.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală. După necropsie, familia intenționează să organizeze funeraliile în Germania.