Actualitate

Pieton accidentat în intersecția Unirii cu Bălcescu

Update: IPJ Buzău aduce mai multe detalii despre accidentul petrecut cu câteva ore în urmă, în municipiu.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Vrancea către Prahova, de către un șofer buzoian, în vârstă de 71 de ani, a surprins și accidentat o femeie pieton, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal. Pietonul, o femeie de 54 de ani, din municipiul Buzău, a fost preluată de ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”

Știre inițială: Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în intersecția dintre Bulevardul Unirii și Bulevardul Bălcescu. Din primele date, un autovehicul ar fi lovit un pieton.

„Trafic dirijat în municipiul Buzău, la intersecția bulevardelor Unirii și Nicolae Bălcescu,accident rutier. Din primele date se pare că un autovehicul a surprins și a accidentat un pieton”, a transmis IPJ Buzău

Sursa FOTO-Infotrafic

Nu se știe exact care e starea victimei, dar surse de presă au precizat că aceasta a fost preluată deja de o ambulanță și dusă la spital, iar în momentul în care a fost urcată în salvare era conștientă.

La acest moment, traficul se desfășoară dirijat în zonă. Revenim cu detalii.