Actualitate

(Update) Pieton lovit de mașină, trafic restricționat

UPDATE: O bătrână de 88 de ani a fost rănită astăzi, pe strada N. Titulescu. A fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Iată ce transmite IPJ Buzău despre accident:

“Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Transilvaniei către Nicolae Bălcescu, de către o șoferiță în vârstă de 30 de ani, din Săpoca, a surprins și accidentat o femeie pieton, în vârstă de 88 de ani, din municipiul Buzău, care s-ar fi angajat în traversarea drumului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, acesta fiind preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”

ȘTIREA INIȚIALĂ : Un accident rutier este semnalat sâmbătă, la prânz, pe strada Nicolae Titulescu, din municipiul Buzău. Primele informații furnizate de IPJ Buzău arată că un pieton a fost lovit de o mașină.

Polițiștii sunt la fața locului pentru cercetări. Traficul este dirijat pe str. Nicolae Titulescu, artera pe care s-a produs accidentul.

Vom reveni!

Etichete