Actualitate

Pietoni, răniți la Smeeni

Update 2: În urma accidentului, un singur copil a ajuns la Spitalul Județean Buzău. Este vorba despre un elev în vârstă de 13 ani. Potrivit primelor informații acesta ar fi suferit un traumatism la membru inferior. Este în curs de investigații.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Costești către Pogoanele de către o șoferiță de 39 de ani, din Smeeni, a surprins și accidentat mai mulți pietoni minori care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal. În urma evaluării medicale inițiale, 4 minori, cu vârste cuprinse între între 10 și 13 ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate”, informează IPJ Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Update 1: Persoanele rănite sunt copii care mergeau spre școală.

Starea Inițială: Accident grav în această dimineață la Smeeni. Potrivit primelor informații, mai mulți pietoni ar fi fost răniți de o mașină în timp ce ar fi traversat drumul. Accidentul s-a întâmplat pe DN2C.

În prezent, traficul în zonă este dirijat.

Revenim cu detalii!

Etichete