Actualitate Divertisment

Pietrele norocoase ale zodiilor. Află care este piatra zodie tale și cum să te folosești de proprietățile ei benefice

Berbec

Cea mai cunoscută piatră norocoasă pentru Berbec este granatul, cunoscut și sub numele de coral roșu. Din punct de vedere spiritual, granatul reprezintă întruchiparea energiilor precum focul, pasiunea, creativitatea și puterea. Planeta feroce Marte controlează traiectoria celor născuți în Berbec, așadar această piatră roșie se potrivește celor născuți sub zodia Berbec. Această piatră este un vindecător natural și îmbunătățește sistemul muscular al celor care poartă piatra, împreună cu refacerea energiei pe care probabil o folosesc în exces fiind vorba de o zodie de foc. De asemenea, piatra norocoasă pentru Berbec este și diamantul. Diamantul este purtătorul energiilor planetei Marte și se spune despre cea mai rezistentă piatră prețioasă că îmbogățește relațiile celui care îl poartă, întărindu-i forța interioară.

Taur

Magnifica planetă Venus îi controlează pe cei cu semnul zodiacal – Taur. Piatra prețioasă a lui Venus este diamantul, de aceea se recomandă persoanelor născute în această zodie să aleagă una dintre cele mai reprezentative pietre prețioase: diamantul. Energia cosmică a planetei Venus este cea care dă oamenilor născuți sub Taur o creativitate de neegalat și o pasiune pentru viața de lux. Opal sau diamant sunt pietrele prețioase pentru Taurul sofisticat. Opalul reprezintă speranță și puritate divină și este recunoscut pentru calitatea de a aduce pace în viață.

Gemeni

Gemenilor le sunt recomandate bijuterii cu smarald. Planeta Mercur este cea care îi guvernează pe cei născuți în zodia Gemeni. Smaraldul este piatra planetei Mercur și este extrem de utilă pentru cei care poartă o bijuterie cu această piatră prețioasă. Se spune despre smarald că echilibrează emoțiile și îmbunătățește abilitățile de gândire, deoarece Gemenii sunt înclinați să-și utilizeze excesiv abilitățile intelectuale, ceea ce duce uneori la tulburări nervoase.

Rac

Luna este astrul care îi guvernează pe Raci. Piatra norocoasă pentru zodia Rac este perla. Racii au o viață puternic emoțională, la fel ca această planetă și, prin urmare, perlele ajută la calmarea frământărilor emoționale. De asemenea, acolo unde perla ajută la canalizarea energiei și aduce pace, încredere, curaj și calm, Piatra Lunii este o piatră a creșterii interioare și a puterii. Aceasta din urmă aduce stabilitate emoțională și ajută la calmarea stresului.

Leu

Leul este guvernat de soare, iar piatra prețioasă pentru astrul solar este rubinul. Cei născuți în zodia Leu au ambiții extreme care le poate afecta mintea și energia hormonală. De aceea, rubinul ajută la lăsarea ego-ului deoparte și îmbunătățește devotamentul în dragoste. Safirul galben, pe de altă parte, este și el o piatră norocoasă pentru zodia Leu. El reprezintă harul și puterea divină. Ambele pietre prețioase contribuie la evitarea anxietății, depresiei și stresului, afecțiuni specifice Leilor.

Fecioară

Smaraldul și Turmalina Verde sunt considerate pietrele norocoase pentru zodia Fecioară. Aceste pietre prețioase ghidează indivizii spre auto-realizare. Smaraldul este o piatră care susține viața, oferă echilibru, înțelepciune și răbdare. Pe de altă parte, Turmalina Verde atrage norocul, succesul, abundența și prosperitatea. De asemenea, se știe despre persoanele născute în zodia Fecioară că-și folosesc mult energia minții, astfel prin purtarea unor bijuterii cu smaralde vor avea parte de creativitate și inspirație.

Balanță

Al doilea semn zodiacal susținut de Venus este Balanța. Oamenii născuți în acest semn zodiacal sunt mai creativi, talentați, dar, în același timp, au și o mulțime de tulburări emoționale. Piatra prețioasă a lui Venus este diamantul și trebuie să fie purtat de Balanțe pentru a-și îmbunătăți inventivitatea și pentru a se proteja de stresul emoțional. Pe de altă parte, diamantul aduce claritate și aură pozitivă. Alte puteri vindecătoare ale diamantului includ protecția împotriva viselor urâte, combaterea depresiei și prevenirea apoplexiei. De asemenea, cuarțul alb este piatra norocoasă pentru Balanță, deoarece amplifică intenția, difuzează o aură de liniște și aduce calm și pace în câmpul energetic al Balanței.

Scorpion

Marte controlează nativii născuți în semnul zodiacal – Scorpion. Scorpionii au multă energie fizică împreună cu capacitatea de a gândi în profunzime, la intensități mari. Excesul de energie mentală și corporală duce la îmbătrânirea prematură și la epuizarea fizică și mentală. Este indicat ca ei să poarte rubin sau carneol. Piatra norocoasă pentru Scoprion, rubinul, elimină efectele stresului, crește puterea fizică și intelectuală și îl înzestrează pe cel care îl poartă cu pasiune, calități de lider și încredere în sine. Carneolul sau Coral Roșu sunt considerate pietre norocoase pentru Scorpion. Carneolul este cunoscut pentru restabilirea vitalității și motivației, precum și pentru că stimulează creativitatea. Coralul Roșu, pe de altă parte, ajută la depășirea fricii și dă curaj, crește stima de sine și are efecte vindecătoare uimitoare.

Săgetător

Săgetătorii sunt ambițioși, muncitori și aventuroși, iar această energie vine de la planeta lor conducătoare, Jupiter. Săgetătorii sunt prevăzători și au capacitatea de a lucra foarte mult, dar un exces al acestor atribute le creează adesea multiple probleme. Piatra prețioasă a lui Jupiter este safirul galben, care le îmbunătățește capacitatea de a-și atinge ambițiile. Rubinul este de asemenea considerată o piatră norocoasă pentru Săgetător. Rubinul îmbunătățește energia și concentrarea, creativitatea, loialitatea, onoarea și compasiunea. Ambele pietre prețioase ajută la creșterea încrederii în sine și la promovarea energiei pozitive.

Capricorn

Capricornul este semnul zodiacal guvernat de Saturn, iar pietrele prețioase norocoase sunt safirul albastru sau diamantul. Aceste pietre prețioase îi ajută pe Capricorni să fie conștienți de puterea lor interioară. Safirul albastru purtat într-o bijuterie de o persoană născută în zodia Capricorn îl ajută să rămână pe calea spirituală, eliberează blocajele și oferă putere. Pe de altă parte, diamantul conferă neînfricare, invincibilitate și forță. De asemenea, stimulează creativitatea și aduce claritate în mintea celui care îl poartă.

Vărsător

Iolitul este considerat piatra norocoasă pentru Vărsător. Energiile benefice ale acestui cristal sunt asociate cu îmbunătățirea calităților de conducere și eliminarea divergențelor în relații. Iolitul, cunoscut și sub numele de „Busola vikingilor”, poartă spiritul călătoriei, visurilor, intuiției, explorării și iluminării. Vărsătorul tinde să dezvolte anumite trăsături pesimiste, sunt deranjați emoțional foarte repede, de aceea pentru a obține stabilitate emoțională, acești oameni ar trebui să poarte safir sau iolit albastru.

Pești

Jupiter controlează semnul zodiacal Pești. Oamenii născuți în zodia Pești au dorințe mentale și spirituale puternice. Sunt activi tot timpul și sunt oameni înțelepți. Piatra norocoasă pentru Pești este ametistul. Ametistul îmbogățește spiritualitatea și stimulează vindecarea pe toate planurile. Piatra violetă se recomandă a fi purtată mai ales atunci când nativul Pești încearcă să își găsească scopul în viață, să ia decizii majore care vor avea un impact direct. De asemenea, pentru Pești, perlele sunt considerate pietre prețioase norocoase. Condus de planeta Jupiter, acest semn zodiacal este foarte simplu și elegant, la fel și piatra lor prețioasă norocoasă. Aceste pietre prețioase vor elimina frica și anxietatea și vor inspira pe purtător să-și asume noi roluri, astfel încât să-și realizeze adevăratul potențial.