Actualitate

Ploaie torențială în Buzău. O mașină a rămas blocată într-un șanț, pe Unirii

Ploaia torențială care a căzut noaptea trecută în municipiul Buzău a umplut străzile de apă. Acest lucru a făcut ca, pentru unii șoferi, străzile să se transforme în adevărate capcane. Pe Bulevardul Unirii, aflat în plină modernizare, un buzoian a rămas cu mașina captivă în șanțul de pe marginea arterei. Zona respectivă s-a umplut de apă, șoferul nu a observat că asfaltul lipsește acolo, așa că mașina i-a rămas blocată în șanț.

Sursa foto Fb/ Alin Stroe

Buzoianul a postat fotografii și imagini pe rețelele de socializare, reclamând lipsa semnalizării lucrărilor în zonă.

” Voi da în judecată primăria Buzău!Așa ceva este inadmisibil ! Fără marcaje, fără absolut nimic ! “

Comentariile celorlalți conducători auto au curs gârlă, unele pro, altele împotrivă. Unii îi dau dreptate șoferului nemulțumit de modul în care este semnalizat șantierul, alții spun că lucrarea este cunoscută, așa că cei de la volan trebuie să fie mult mai atenți.

“- Să fii mai atent. Totuși era vizibil.

– La ambele capete ale bulevardului Unirii, și în mai multe zone, sunt indicatoare de șantier în lucru! Poți da în judecata pe cine vrei, ca nu rezolvi absolut nimic! Mai multa atenție intr-un șantier!

– Voi care considerati că lucrarea este corect semnalizată,sau că se stia că se lucreaza vă urez să aveti norocu si bucuria lui pentru tot restul vietii, să va bucurati de “lucrul bine facut”așa cum îl vedeti voi.O zi buna va doresc.

-Bătaie de joc ESTE iñ Buzau ACUMA bulevardul unirii e mai rau ca pe camp.

– Se știa, nu se știa ca se lucrează… ca la noi la nimeni vb omului… in alte tari in timpul lucrărilor de acest fel nu ai loc de indicatoare și lumini semnalizatoare. Și pe timp de zi și pe timp de noapte…la noi se merge mai mult pe intuiție…vai de noi “