Actualitate

(FOTO) Pompierii, în alertă! O casă a fost cuprinsă de flăcări

UPDATE: După mai bine de 3 ore de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să lichideze incendiul. Au stabilit drept cauză probabilă un scurt circuit provenit de la un conductor electric neizolat corespunzător.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Intervenție de amploare a pompierilor, în această dimineață, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o locuință de pe raza municipiului, pe strada Veteranilor.

Nu era nici ora 7:00 când s-a dat alarma la 112, iar pompierii au plecat de urgență, mai ales că la telefon se anunța că sunt persoane surprinse de incendiu în locuință. Când au ajuns, însă, la fața locului forțele de intervenție, locatarii reușiseră să iasă din casa în flăcări și erau deja afară. Acoperișul și etajul casei ardeau generalizat la momentul sosirii pompierilor, pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați, dar pompierii au reușit să izoleze focul destul de repede. Intervenția e de durată, data fiind suprafața incendiată, iar pompierii trebuie să se asigure că nu mai sunt focare. Cauza urmează să fie stabilită la finalul intervenției de lichidare a incendiului.