Actualitate

Poveste de dragoste, în vizorul Poliției! Motivul inedit pentru care doi tineri au fost opriți în trafic

Doi tineri au fost opriți în trafic,  iar ”amenda”  le-a adus cea mai mare bucurie de până acum. Este povestea a doi tineri îndrăgostiți din municipiul Râmnicu Sărat care deși au o relație de nouă ani nu au reușit să facă ”pasul cel mare”, așa că în ajutorul lor au fost chemați polițiștii de la Serviciul Rutier dar și mascații.

Momentul cu totul neobișnuit a fost foarte bine pus la punct, iar finalul le-a adus celor doi îndrăgostiți cel mai frumos moment de până acum. Totul a fost plănuit chiar de viitorul mire, cadru militar în Râmnicu Sărat, care a vrut să-i facă iubitei sale o surpriză pe măsura așteptării.

Cu ajutorul polițiștilor, tânărul a pus la cale un adevărat scenariu. Conform acestuia, mașina în care se afla tânărul dar și iubita sa a fost oprită în trafic pentru un control de rutină. Situația a scăpat de sub control, iar la fața locului au fost chemați și mascații. Totul s-a desfășurat sub privirea îngrijorată a viitoarei mirese.

Din fericire, totul nu a fost decât o înscenare, iar la un moment dat, mascații i-au dat viitorului mire cutia în care se afla inelul cu care tănărul și-a cerut iubita de soție.

Printre lacrimi de bucurie, tânăra a spus ”Da”, îmbrățișându-și iubitul. Cei doi au fost aplaudați de polițiști, care la final le-au urat ”casă de piatră” , i-au felicitat și le-au dăruit un tort.