Divertisment

(POZE) ELLIE WHITE A ÎNCINS ATMOSFERA PE PLAJA DIN GRECIA!

Ellie White arată trăsnet! Ne-a demonstrat asta încă o dată cu imaginile din vacanța din Grecia, din Thessaloniki. După atâta izolare, a venit momentul să se bucure de libertate și de prima vacanță. Artista recunoaște că au fost luni foarte grele, dar și-a găsit în acest timp, un aliat foarte puternic, sportul.

Am început o luptă cu mine însămi. Pentru a nu cădea pradă depresiei, am început să mănânc puțin spre deloc, am făcut yoga în prima fază pentru a-mi liniști gândurile și inima și apoi m-am dus spre iubirea mea, fitness-ul, pe care l-am practicat zilnic, fără excepție. Era o modalitate de evadare, momente pe care le-am împărtășit și cu voi uneori, iar pentru mine însemna o ora în care mintea mea se gândea la altceva și nu la realitatea crudă care mi se așternea în fața ochilor zi de zi.

Nici în vacanța petrecută în Grecia, buzoianca nu a renunțat la tabieturile sale. A fost un bun prilej de a face mișcare, de a respira aer curat, de a se relaxa, dar și de a se poza și de a rămâne în permanent contact cu fanii săi.