POLITICĂ

PRECAMPANIE DE “NOAPTEA MINȚII”. Al doilea partid care are doi candidați la Primărie

Momentele halucinante ale precampaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie continuă la Năeni. După ce în premieră mondială un partid a avut, la un moment dat, doi candidați pentru primăria comunei sus-citate, acum istoria se repetă, parcă trasă la xerox. Mai precis, PRO România are doi candidați cu bannerele agățate prin toată localitatea. Ei sunt Ionel Beleț, respectiv Constantin Luscan. Evident, doar alegătorii cu adevărat intrați în tainele traseismului politic pot ști cine este, cu adevărat, candidatul partidului lui Ponta la Primăria Năeni, câtă vreme chipurile lor se află pe bannere peste tot.

Până la urmă, candidatul PRO România este, totuși, Constantin Luscan care, însă, ați ghicit, a mai candidat la dublu cu Petre-Petrini Burducea, dar pentru PMP.

Finalmente, PMP l-a ales pe Petre-Petrini Burducea, iar Constantin Luscan a ajuns candidatul PRO România, partid pentru care a jucat tot “la dublu” cu Ionel Baleț.Cu bannere, cu tot. Până la urmă, Ionel Beleț a ajuns la ALDE, partid pentru care, normal, candidează pe 27 septembrie pentru primărie. Această adevărată “mișcare browniană” produsă de pofta de a candida a unor traseisti politici face ca nimeni să nu prea mai înțeleagă nimic.

Dar PSD și ANL n-au crezut, până acum, candidați dubli, dar această normalitate pălește în raport cu babilonia de tip “noaptea minții” de la Năeni.