Actualitate

PREFECTUL CONFIRMAT CU COVID-19 A FOST INTERNAT. Ce spune de pe patul de spital

Prefectul județului Buzău, confirmat cu coronavirus, a fost internat în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean. Într-un mesaj pe facebook, Leonard Dimian anunță că acum ”se simte mai bine”, semn că starea sa de sănătate nu a fost una bună înainte de a ajunge în grija cadrelor medicale.

Iată mesajul postat de prefectul Dimian, infectat cu coronavirus:

”Așa cum am anunțat duminică, după ce am primit rezultatul pozitiv pentru SARS-CoV-2, astăzi m-am prezentat la spital pentru investigații amănunțite. Pana acum, am fost consultat de medicul specialist, am făcut o investigație imagistică și mi-au fost prelevate probe de sânge pentru efectuarea unor analize. În funcție de rezultatele pe care le voi primi, medicul îmi va prescrie tratamentul adecvat.
În prezent, sunt internat în Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean Buzău, unde voi rămâne cât timp va fi necesar pentru a mă însănătoși.
Aș vrea să vă mai spun că primul impact cu cadrele medicale a fost unul plăcut și am observat în ochii lor ce abia se zăresc dincolo de echipamentul de protecție oboseala acumulată în aceste luni de luptă împotriva COVID-19.
Sunt mai bine. Sper să mă vindec rapid, pentru a mă reîntoarce la Prefectură, acolo unde, împreună cu toți colegii mei, am de gestionat foarte multe sarcini extrem de importante în această perioadă. Aveți grijă de voi și de cei dragi!”.

Citește și: http://sansanews.ro/sa-fi-stranutat-carmen-ichim-prefectul-leonard-dimian-confirmat-cu-coronavirus-este-izolat-la-magura-va-fi-internat-cel-mai-probabil-la-contagioase/