Actualitate

Prefectul Iordache, voluntar într-un centru de vaccinare din Buzău. Și la Rm.Sărat s-a deschis un nou punct de imunizare a populației (FOTO)

Prefectul de Buzău, Silviu Iordache, este, sâmbătă, voluntar în centrul de vaccinare deschis în apropierea fast-food-ului McDonalds. Pentru a pune umărul la campania de vaccinare, Iordache a decis să lucreze ca registrator în incinta respectivului centru.

“In această dimineață am inaugurat centrul de vaccinare de lângă McDonalds în care voi fi azi registrator voluntar. In primele 30 de minute s-au vaccinat deja 25 de persoane iar la coadă sunt încă 20 de oameni”, a anunțat prefectul.

Și senatorul PNL, Vlad Pufu, a participat, sâmbătă, la deschiderea centrului de vaccinare din parcarea Kaufland Râmnicu Sărat, alături de medicul epidemiolog Carmen Scântei, de dr. Silviu Dumitrescu și de subprefectul Viorel Holban.

“Astăzi, am vrut să evidențiez acel spirit de solidaritate care ne va ajuta să punem capăt stării de “asediu” pe care am trăit-o în ultimul an. Știu că râmnicenii sunt oameni hotărâți și corecți.
Azi soarele a fost cu noi și ne-am bucurat de libertate. Cu cât vom fi mai mulți vaccinați, cu atât va fi mai clar că restricțiile se vor transforma în amintiri”, a transmis senatorul PNL.

De la începutul campaniei de vaccinare, la Buzău s-au folosit 111.254 de doze de vaccin anti-Covid, cele mai multe persoane primind serul de la Pfizer.