Actualitate

PRIMARUL TOMA: ”Am fost să mă vaccinez anti-COVID a treia oară”. Ce s-a întâmplat (VIDEO)

Primarul Constantin Toma a făcut, luni, o vizită în centrul de vaccinare de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, unde se administrează serul de la AstraZeneca, pentru a vedea cum decurge campania de imunizare, dar și pentru a realiza un filmuleț cu care speră să -i convingă pe buzoieni să accepte vaccinarea.

În glumă, edilul șef al Buzăului a declarat că se află pentru a treia oară la vaccin, după ce a mers într-un astfel de centru de vaccinare în februarie, când a primit prima doză de ser de la Moderna, și în luna martie, la rapel. A treia oară, edilul șef al Buzăului a mers doar în încercarea de a-i convinge pe buzoieni să se vaccineze pentru a putea reveni, cât mai curând, la o viață normală.

Și liderii liberali vor și cer aleșilor din teritoriu o mai mare implicare în campania de vaccinare anti coronavirus. Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că aleşii locali liberali, primari, viceprimari şi consilieri locali, în special din mediul rural, trebuie să se implice în campania de convingere a cetăţenilor să se vaccineze împotriva COVID-19.

Orban a declarat că atunci când centre de vaccinare mobile merg în comunităţi locale, atunci aleşii PNL să anunţe aceste evenimente pentru a creşte ponderea celor vaccinaţi.

“Biroul Politic Naţional al PNL solicită implicarea în special a aleşilor locali ai PNL, e vorba de primari, viceprimari, consilieri locali, în special din urbanul mic şi din rural, implicare în campania de convingere a cetăţenilor să se vaccineze, să folosească ocaziile în care se vor deplasa centre de vaccinare mobile în comunităţile locale, să fie evenimente anunţate la care să crească semnificativ ponderea, în special celor din mediul rural,  care urmează să se vaccineze”, a afirmat preşedintele PNL.