Actualitate

PRIMARUL TOMA ANUNȚĂ CE VA FACE DE LUNI, DUPĂ ALEGERI

Scapă de alegeri după care pleacă departe de Primărie. Primarul Buzăului,  Constantin Toma, a anunțat că, de luni, prerogativele sale vor fi preluate de viceprimarul Ionuț Apostu, pentru că el va intra în concediu de odihnă.

Într-o declarație pentru șansanews.ro, primarul Toma a anunțat că, în cele 6 zile de concediu pe care și le va lua, imediat după alegeri, nu va răspunde la telefon. Vrea ”doar să citească și să stea întins, undeva, la soare”

”In ultimii 4 ani am avut 5 zile de concediu, luate anul trecut când familia mea m-a forțat să merg în concediu pentru că făceam 60  de ani. În ultimii 10 ani, s-a întâmplat să fie tot astea 5 zile de concediu, iar acum am zis să iau 6 zile, care vor începe de luni. Voi pleca în concediu, iar toate prerogativele i le-am predat viceprimarului Apostu. O săptămână nu mai răspund la telefon, vreau să citesc și să fiu întins undeva, la soare”.

Primarul a explicat și de ce nu și-a luat mai mult de cele 5 zile de concediu în actualul mandat:

”Presiunea a fost așa de mare încât chiar nu s-a putut, pentru că în Primărie se lucrează cu mai puțini oameni, sunt foarte multe funcții de conducere vacante și pur și simplu nu s-a putut”.

Autorul știrilor

Cristina Sterian

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Oare de ce “put” funcțiile de conducere vacante din primarie ? … de multe ori gura pacatosului adevar graieste …Domnul primar s-ar putea simti jignit totusi , in mod intentionat , desi voalat …