Actualitate SĂNĂTATE

PROBLEME LA UN CENTRU DE VACCINARE DIN BUZĂU. Oamenii reclamă că nu se mai respectă programările și sunt ținuți în ploaie zeci de minute (VIDEO)

Probleme reclamate de buzoieni în desfășurarea campaniei de vaccinare anti-COVID.

La centrul de vaccinare de la Liceul cu Program Sportiv, oamenii se plâng că ar fi ținuți afară, zeci de minute, în ploaie, iar orele la care au fost programați pentru  administrarea primei doze ori pentru rapel nu ar fi respectate.

Iată ce a declarat luni dimineață pentru Focus Fm și șansanews.ro Valentina Voiculescu, fiica unui pensionar care trebuia să primească vaccinul anti COVID la prima oră a dimineții, dar care a fost nevoit să aștepte în ploaie zeci de minute:

”De abia acum, la ora 11.00, am intrat aici. Era programat la ora 10.00. Cel puțin o jumătate de oră am stat afară, în ploaie și înăuntru cred că vom mai sta cel puțin o oră pentru că nu au personal suficient. Am venit cu tatăl meu pentru rapel, Mai sunt afară oameni bătrâni care stau în ploaie de atâta timp. Cei programați la 8.00 au intrat la 8.30, cei de la 9.00 au intrat pe la 10 și ceva. S-a decalat cu cel puțin o oră totul. Afară mai sunt cel puțin 10 persoane și înăuntru sunt vreo 20, dacă nu mai mulți”, a declarat Valentina Voiculescu.

Declarația femeii a fost însoțită și de imagini de la centrul de vaccinare de la LPS:

Mica Publicitate