Actualitate

ANM a emis prognoza meteo a lunii noiembrie. Când vor scădea temperaturile la limita înghețului, dar și când ar putea apărea primii fulgi de nea

Specialiștii de la Agenția Națională de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru luna noiembrie. Conform estimărilor, temperaturile vor fi deasupra valorilor normale, iar precipitațiile, deși nu foarte multe, vor fi suficiente pentru a satura pământul.

Conform ANM, prima săptămână din luna noiembrie va debuta cu ploi, însă valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale, maxima urcând până la 20 de grade Celsius pentru ziua de joi, însă vineri va fi o scădere bruscă de temperatură. Ploile vor reveni până sâmbătă seara.

În a doua săptămână, primele zile vor fi senine, însă spre week-end vremea se va înăspri și vor reveni precipitațiile.

În a treia săptămână din noiembrie, temperaturile vor fi normale pentru această perioadă din an și nu vor fi precipitații. În week-end însă, pe timpul nopții, temperaturile vor scădea sub 0 grade Celsius.

În ultima săptămână din luna noiembrie valorile termice se prezintă uşor ridicate, cu şanse mari de precipitaţii atât în primele zile, cât şi la finalul săptămânii.

Nu este exclus ca în zonele montane să apară și primii fulgi de nea.

Etichete