Actualitate

RAM TERMO VERDE ȘI-A ÎNCEPUT ACTIVITATEA! Cine este noul director și ce mesaj are pentru buzoienii care vor să se debranșeze

Noua societate de termoficare din municipiul Buzău și-a început activitatea, iar prima sarcină pe care au avut-o angajații a fost efectuarea probelor de presiune pentru a vedea dacă sistemul centralizat este pregătit să asigure agent termic și apă caldă în sezonul rece.

Verificările sunt aproape de final, iar noul director responsabil de buna funcționare a sistemului centralizat de încălzire al municipiului Buzău, Dorin Lețea, dă asigurări că la 1 octombrie se va putea furniza agent termic fără probleme.

”Sunt probleme de natură tehnică dar nu sunt situații critice. Ele sunt rezolvabile. Nu sunt probleme la intrarea în sezonul rece . Vom asigura agent termic și apă caldă menajeră abonaților, așa cum au fost definiți în zona unitară. Asigurăm în aceleași condiții contractuale de calitate și preț. Pentru populație în jur de 300 de lei gigacaloria”, a spus pentru sansanews.ro Dorin Lețea, directorul RAM Termo Verde Buzău.

Nu se recomandă debranșările în zona unitară

Noul responsabil de furnizarea agentului termic în municipiul Buzău vine și cu un mesaj pentru abonații RAM Termo Verde. Dorin Lețea spune că nu recomandă debranșările în zona unitară, însă cum acest lucru nu poate fi interzis, este important ca buzoienii să știe că înaintea debrănșării ar trebui făcut un studiu de impact energetic.

Dorin Lețea

”Locuitorii au început să se debranșeze. Nu putem interzice omului să se debranșeze. Putem să le explicăm că, atât timp cât un sistem centralizat de termoficare funcționează corect este mai avantajos pentru dumnealor să rămână la sistemul centralizat decât să-și monteze centrale. Dar până la urmă este decizia dumnealor. Totuși le putem spune că la debranșare este nevoie de un studiu de impact energetic pentru că dintr-un bloc dacă se debranșează un apartament după aceea distribuția uniformă  a căldurii nu se mai poate face”, a explicat Dorin Lețea.

Cine este noul director RAM Rermo Verde

Dorin Lețea vine din București unde a deținut mai multe funcții de conducere și a lucrat inclusiv în domeniul producției și comercializării energiei. Are 45 de ani, este căsătorit și are doi copii. Dorin Lețea a absolvit Universitatea Politehnică, profil electronic.

RAM Termo Verde va avea 95 de angajați, atât Tesa cât și personal tehnic și de conducere.