Actualitate

Reacții după reacții după amplasarea unui nou semn rutier! Care este cea mai comentată fotografie din mediul online

O fotografie postată în mediul online a stârnit sute de reacții în doar câteva minute din momentul în care a fost publicată. Fotografia înfățișează noul indicator amplasat în zona Kaufland Frăsinet, care ce interzice accesul în parcare după ora 22.00.

Indicatorul a venit după ce în week-endul trecut s-au făcut controale și s-au aplicat zeci de amenzi, atât pentru nerespectarea legilor care țin de ordinea publică, cât și pentru legile de ordin rutier.

Mulți tineri au reacționat după amplasarea semnului și susțin că era unul dintre puținele locuri în care puteau sta în aer liber la ore târzii. Unii dintre ei susțin că atunci când se adună în parcare nu fac gălăgie și nu deranjează pe nimeni, iar opiniile apărute în mediul online ar fi, de fapt, o exagerare.

Comentariile au venit în valuri, buzoienii încercând să găsească soluții sau să facă haz de necaz.

O să pună semafor și aici 

Ne facem mutarea in fata la primarie

Mai faceți tik tok-uri acum

Nu are cum să interzică accesul după ora 22 pentru că nu e zonă rezidențială. Ăsta e abuz

Ne vedem în parcare la penny!

Daca vreți distracție, sunt multe câmpuri pe lângă oraș…

Sa vedeți amenzi de acum încolo cu trecere pe interzis după ora 22 , nu toți se uita după semne .Bravo lor ca prea au exagerat unii , dacă ești cum ești nu trebuie sa și claxonezi (postezi)

Alte voci au comparat situația de la Buzău cu cea din București, unde sunt astfel de întâlniri auto În Piața Constituției și unde polițiștii îi lasă în pace pe participanți.

Eu nu am nimic împotriva celor care stateau în parcare acolo, dar va întreb pe cei care au fost prin Piața Constituției seara, erau diferențe?

Campionul de off-road Cosmin Crăciun face și el haz de necaz și spune că ar putea amenaja el un spațiu pentru cei care vor să iasă cu mașinile seara, însă accesul ar putea fi permis doar pentru mașinile românești.

Cred ca amenajez eu pe câmp 2 ha pentru loc de întâlniri, dar trebuie sa va luați Logan

Autorul știrilor

Ioana Carpen

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Ușor ,ușor ne întoarcem la dictatură. Convine multor țări europene,printre care și psdistilor din urbea “lor”. Mai au să ne stingă lumina…