Actualitate

RECOMPENSĂ OFERITĂ DE PATRONUL UNUI RESTAURANT DIN BUZĂU PENTRU PRINDEREA INDIVIZILOR CARE AU FURAT DIN MAȘINA FIRMEI O SUMĂ MARE DE BANI

Polițiștii din Buzău au în lucru un dosar penal de furt întocmit în urma reclamației făcute de reprezentanții restaurantului Taverna Buzoiană, care au rămas fără o sumă importantă de bani după ce una dintre mașinile firmei a fost spartă, în timp ce era parcată în municipiu. Furtul ar fi fost comis luni, în jurul orei 16.00, în timp ce mașina era parcată iar șoferul, angajat al restaurantului, ar fi fost plecat la un depozit alimentar.

Conform sesizării venite la Poliție, din mașina respectivă ar fi fost furată suma de 40.000 de lei, autorii nefiind prinși până la această oră.

Dincolo de reclamația formulată la Poliție, reprezentanții restaurantului au postat pe facebook și un anunț prin care cer ajutorul buzoienilor, oferind o recompensă de 3000 de lei pentru cei care pot da indicii care să ducă la identificarea celor care au spart mașina și au furat încasările restaurantului.

”Stimați buzoieni, vă adresăm rugămintea de a ne ajuta în depistarea autorului/autorilor sustragerii unei sume importante de bani din autoutilitara marca ,,Ford” cu nr de înmatriculare B 06 TVB în data de 05.octombrie orele 15:30 – 15:40. Utilitara a fost parcată pe Bulevardul Unirii Sud în fața Sucursalei Cec Bank (lângă fostul ,,Cuptorul de aur”). În situatia in care ati fost martor ocular sau dețineți informații referitoare la autorii sustragerii vă rugam să contactați Poliția municipiului Buzău urgent iar firma noastră vă va oferi o recompensă în valoare de 3000 ron. Rugăm locuitorii din zona Cec Bank (lângă Cuptorul de aur) dacă au văzut ceva sau dacă ne pot ajuta cu imagini video în depistarea autorilor acestei fapte”, este apelul reprezentanților restaurantului Taverna buzoiană.