Actualitate

Recordul de viteză al zilei, înregistrat de un “șofer” de 16 ani. Cu cât circula tânărul în municipiu

Un tânăr de 16 ani a furat mașina părinților și s-a plimbat kilometri buni prin municipiul Buzău. Și nu oricum, ci cu viteză excesivă, ceea ce le-a atras și atenția polițiștilor.

Totul s-a întâmplat ieri când adolescentul de 16 ani, dornic de senzații tari, a decis să ia mașina mamei sale și să plece la plimbare. Fără să fie observat de cineva, adolescentul s-a urcat la volanul mașinii parcate pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 și a pornit către Vadu Pașii. Pe traseu a și accelerat, atrăgând astfel atenția polițiștilor. Oamenii legii l-au tras pe dreapta pe tânărul care conducea cu 135 km/h, în municipiul Buzău. Când i-au cerut documentele, au constatat că au de-a face cu un minor.

” În acest caz este vorba de un minor în vârstă de 16 ani, din Buzău, care a fost depistat pe Șoseaua Vadu Pașii în timp ce conducea un autoturism aparținând unei societăți comericale, depășind viteza legală. Tânărul care a comis o succesiune de acte infracţionale pentru a conduce deţine şi recordul de viteză al zilei de ieri, maşina condusă de acesta fiind înregistrată de aparatul radar cu 135 km/h în timp ce rula pe Șoseaua Vadu Pașii, în municipiul Buzău”,se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Buzău.

Adolescentul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință.