Actualitate POLITICĂ

Referendumul a picat. Prima reacție a primarului Toma, cel care și-a dorit unirea Ținteștiului cu Buzăul

Referendumul privind alipirea comunei Țintești de municipiul Buzău a picat, prezența la ora 23.00, ora închiderii urnelor, fiind de 10.68 la sută în municipiul Buzău și 43.03 la sută în comuna Țintești.

Conform legii, referendumul este valabil dacă la acesta participă cel puţin 30% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.

Imediat după închiderea urnelor, primarul Constantin Toma a transmis, printr-un mesaj pe facebook, că respectă decizia buzoienilor, însă este de părere că unirea celor două localități ar fi dat o șansă mai mare Buzăului.

“Respect decizia dumneavoastră de a nu uni municipiul Buzău cu comuna Țintești!  Dar, indiferent de acest rezultat, cred cu tărie că un vot pozitiv ar fi dat o șansă mult mai mare unui Buzău de top, în România. Începând de mâine, împreună cu echipa mea, vom munci, ca și până acum, să vă îmbunătățim viața de zi cu zi și să identificăm  și să derulăm cât mai multe proiecte ce pot schimba în bine viitorul orașului nostru.  Ca primar, nu cred că este suficient să fiu doar un bun gospodar, ci să am inspirația, viziunea și energia pentru a asigura un viitor cât mai bun Buzăului. Mulțumesc din tot sufletul buzoienilor ce și-au sacrificat timpul lor pentru a veni la vot, crezând, ca și mine, în acest proiect! Dar, în continuare, țin să vă asigur că voi rămâne același primar al tuturor buzoienilor, motivat să schimb lucrurile în bine”, a transmis Toma.