Actualitate POLITICĂ

(UPDATE) Reprezentanții AUR, prezenți la Râmnicu Sărat și Buzău. Copreședintele George Simion ajunge în Piața Dacia (FOTO & VIDEO)

UPDATE: Cu câteva minute înainte de ora 18:00 a ajuns, în centrul Buzăului, și autocarul cu reprezentanții AUR sosiți de la București.

UPDATE: După ora 17:00, susținătorii AUR s-au strâns pe Platoul Dacia. Sunt câteva zeci de persoane cu steagul României în mâini.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Reprezentanții AUR, cei care organizează un adevărat turneu prin țară, în încercarea de a strânge semnături pentru demiterea șefului statului, ajung și în județul Buzău. După ce s-au întâlnit cu susținătorii din Moldova, zilele trecute, marți, liderii AUR poposesc la Buzău.

Prima oprire a fost la Râmnicu Sărat, începând cu ora 15:00. Circa 40 de persoane, printre care membrii filialei de la Râmnicu Sărat, au încercat timp de o oră să strângă cât mai multe semnături de la râmniceni în cadrul demersului lor privind demiterea președintelui României, Klaus Iohannis. De la Râmnic, reprezentanții AUR au plecat spre BUzău. După ora 17:00, politicienii, în frunte cu liderul George Simion, se vor strânge în centrul Buzăului, pe platoul din Piața Dacia.

Forțele de ordine vor fi mobilizate în Piața Dacia, pentru ca evenimentul să se desfășoare fără incidente, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat ieri la Iași, unde George Simion a fost stropit cu cerneală de către un bărbat din mulțime.

Copreședintele AUR, George Simion va fi prezent în emisiunea Sens Direct, moderată de Doru Gheorghiade, începând cu ora 18:00.