Actualitate

Cine este șoferul care a fugit de la locul accidentului produs vineri, pe strada Transilvaniei. Motivul pentru care a dat bir cu fugiții

A vrut să facă o glumă, dar s-a ales cu dosar penal. Este cazul unui tânăr de 20 de ani, din Bisoca. Vineri dimineață, aflat la volanul unei mașini pe care o “împrumutase” de la un prieten, tânărul a fost implicat într-un grav accident rutier, în municipiul Buzău. Nu el a fost cel vinovat, dar, știindu-se în ilegalitate, șoferul a fugit de la locul accidentului, fiind găsit de polițiști câteva ore mai târziu. Șansanews.ro a scris despre accident AICI.

Potrivit unor surse, în noaptea de joi spre vineri, tânărul din Bisoca, împreună cu un prieten, au decis să îi facă o vizită unui cunoscut din Mărăcineni. Când au ajuns la locuința acestuia și și-au dat seama că prietenul lor doarme, au decis să îi facă o farsă. Au văzut că are cheile mașinii în contact, la poartă, așa că s-au urcat în autoturism și au pornit la plimbare pe străzile Buzăului. La volan s-a urcat tânărul de 20 de ani, deși el nu are permis de conducere.

Ajunși pe strada Transilvaniei, vineri dimineață, în jur de ora 05:30, au fost loviți de o altă mașină, condusă de un cetățean turc. Deși nu avea nicio vină în acest caz, dar știindu-se fără permis, tânărul de 20 de ani a dat bir cu fugiții. A fost prins câteva ore mai târziu de polițiști.

Pentru aventura de la finele săptămânii, el s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis.