Actualitate

Riderii buzoieni, în doliu! Prietenii motociclistului Alex strâng bani pentru înmormântare

O veste cumplită a îndoliat comunitatea motocicliștilor din Buzău și nu numai. Alex Stoica, un rider cunoscut, s-a stins la numai 28 de ani, în urma unui accident tragic. Moartea sa a provocat o undă de șoc în comunitate, iar acum prietenii fac eforturi susținute pentru a-i ajuta familia să îl înmormânteze creștinește.

Nimeni nu se aștepta ca aripile lui Alex să se frângă așa devreme, iar internetul abundă de fotografii cu acesta, însoțite de mesaje de condoleanțe.

„ Dumnezeu sa te odihnească în pace și lumina! Prea devreme, Alex! ”

„Speram că vei fi salvat , speram ca totul să fie bine cu tine , speram ca Dumnezeu să facă o minune . Dar El a ales să te ia lângă el”

Alex Stoica și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier, care a avut loc pe DN 10, la Vernești. Tânărul mergea cu motocicleta spre Brașov, când a pierdut controlul asupra direcției și s-a izbit de o mașină care rula din sens opus. Din informațiile ajunse în redacții pe surse, se pare că motocicleta, căzută pe o parte, l-ar fi târât pe tânăr pe o distanță de zeci de metri pe carosabil, până să lovească autoturismul.

Alex s-a ales cu răni extrem grave în urma coliziunii. Avea traumatisme severe la torace, claviculă, bazin și membrele inferioare, ajungând mai mult mort decât viu la UPU Buzău, de unde a fost apoi transferat la un spital din capitală, unde în final și-a dat ultima suflare.

Apropiații lui au decis să îi aducă și un ultim omagiu pe data de 29 martie. Vineri, tinerii vor să se strângă în parcarea supermarketului de pe Bulevardul Eroilor, de unde vor porni către locul unde este depus trupul neînsuflețit al lui Alex.

„Trăim dintr-un fior de aer, dintr-un fir de lumină, din mișcări trecătoare de timp. Pentru Alex Stoica, timpul nu a mai avut răbdare…
Oricine dorește să aducă un omagiu colegului nostru din comunitatea moto buzoiană, este așteptat in parcarea Kaufland Sud (bariera Ploiești), începând cu ora 10:00, vineri 29 martie. Plecarea către locul unde este depus va fi la ora 10:20”, au transmis tinerii pe paginile de socializare.

Moartea lui Alex a venit ca o lovitură în comunitate, dar mai ales pentru familia sa, care nu era pregătită de o asemenea pierdere.

Contul în care se pot face donații pentru familia îndoliată este:

RO10 BTRL RONC RT0P 2672 7702 – Banca Transilvania.
Titular cont: Stefan Stoica (tatăl lui Alex)