Actualitate

Rock alternativ și teatru de improvizație, pe scena din Marghiloman! Care este programul spectacolelor din acest weekend

Muzică rock alternativ și show de excepție pentru iubitorii de teatru. De asta vor avea parte buzoienii care vor ajunge în acest weekend în Parcul Marghiloman, acolo unde în această perioadă are loc Festivalul „Buzăul lui Marghiloman”.

Startul distracției va fi dat în această seară de fetele de la „iELE” – prima și singura trupă de teatru de improvizație din România.

Trupa, formată din 2014,  renumită pentru show-urile sale pline de energie, unde neprevăzutul domnește va urca pe scenă începând cu 20.00.

Cu alte cuvinte, se anunță multă voie bună menită să-i scoată pe spectactorii prezenți din rutina cotidiană.

Nu avem scenariu, nu avem regie sau altceva pregătit dinainte, avem doar o imaginaţie bogată şi o poftă nebună de joc, că doar suntem iELE. Te aşteptăm să te convingi”, este îndemnul fetelor din trupa  „iELE”.

Atmosfera se va încinge pe ritmurile muzicii rock sâmbătă, când scena va fi dominată de trupă „byron”. Piese precum „Consumatori de vise”, „Anima” și „Cu capul în nori” vor reuși să ofere buzoienilor energia de care au nevoie după o săptămână încărcată.

Intrarea la ambele evenimente este liberă, însă cei care vor ajunge în parcul Marghiloman nu trebuie să uite că în această peiroadă trebuie respectate și restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.