Actualitate SPORT

S-a dat startul înscrierilor la “Yellow Summer Cup”. Competiția de baschet, pe 1 iunie

Liceenii din Buzău sunt invitați să facă mișcare. Organizația de tineret a PNL Buzău organizează o nouă o competiție de baschet. După ”Yellow Winter Cup”, vine a doua ediție, de vară de această dată, dedicată liceenilor care iubesc baschetul. Ei pot să joace baschet alături de prieteni, să se distreze și să câștige și premii, în același timp.

Tot ceea ce trebuie să facă liceenii este să se înscrie în competiție până pe 26 mai. ”Yellow Summer Cup” va avea și categoria Open, ceea ce înseamnă că se pot înscrie buzoieni de toate vârstele care vor să facă mișcare într-un cadru organizat.

”TNL Buzău, cu sprijinul organizației județene, adresează tinerilor buzoieni din clasele IX – XII, dar și pasionaților de baschet de toate vârstele, invitația de a se înscrie în competiția care are ca obiectiv specific promovarea baschetului, unul dintre cele mai răspândite sporturi de echipă din lume. Toți cei care vor să își exerseze spiritul de echipă, finețea și precizia mișcărilor, inteligența și capacitatea de a construi tactici eficiente de joc sunt așteptați joi, 1.06.2023, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” Buzău, începând cu ora 11.00, pentru a se întrece în meciuri de baschet 3×3. Conform regulamentului, pe lângă secțiunea destinată elevilor de liceu, în cadrul întrecerii sportive există și categoria OPEN, pentru participanți din toate categoriile de vârstă, în funcție de numărul de înscrieri”, transmite TNL Buzău.

Iată ce spun organizatorii despre modalitatea de înscriere în competiție:

  • Formează o echipă din 3 prieteni plus 1 rezervă;
  • Trimite un e-mail la adresa yellowsummercup@pnl.ro unde să specifici numele tuturor și numerele de telefon, până la data de 26 mai 2023;
  • Așteaptă e-mail de confirmare privind participarea la concurs și regulamentul jocului;
  • Prezintă-te cu echipă ta în data de 1 iunie 2023, începând cu ora 10.45, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” Buzău.
  • Se vor juca meciuri 3 la 3, toți participanții vor primi diplome, iar primele 3 echipe clasate din fiecare categorie vor fi recompensate cu premii.
  • Regulamentul complet al concursului se regăsește pe pagina de Facebook a competiției Yellow Summer Cup.

În afara premiilor puse la bătaie, ce vor fi acordate primelor 3 echipe clasate la fiecare categorie, organizatorii promit premii pentru toți participanții, în urma unei tombole.