Actualitate

S-a dat startul unui proiect de jumătate de milion de lei. Când va fi gata

Curți de poveste pentru trei grădinițe din oraș! Este promisiunea făcută de Oana Matache, viceprimarul municipiului Buzău, care a anunțat că a fost dat startul unui proiect de reamenajare și modernizare a spațiilor exterioare din trei unități de învățământ.

”A fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru amenajarea unor curți de poveste pentru trei grădinițe din Buzău (Cei 7 pitici, GPP 18 și GPP 9) , alte 5 grădinițe urmând să intre în faza de proiectare”, a anunțat Oana Matache pe Facebook.

Ordinul de începe al lucrărilor a fost semnat la aproape un an de la momentul în care proiectul a fost aprobat de consilierii locali însă, spune tot Oana Matache, lucrările se vor încheia mult mai repede. Mai exact, constructorul are la dispoziție șase luni pentru a moderniza curțile celor trei grădinițe.

Întreaga investiție ajunge la jumătate de milion de lei și presupune transformarea completă a celor trei curți astfel încât, la finalul lucrărilor, copiii să poată desfășura cât mai multe activități educative în aer liber. Mai multe detalii despre acest proiect puteți afla aici.