Divertisment

S-au certat, s-au împăcat. Georgiana Lobonț și Armin Nicoară pregătesc surprize muzicale

Muzica lor răsună la Focus Fm și la toate petrecerile. Au avut un boom împreună de când au lansat piesa Fata mea, despre care fiecare recunoaște că a însemnat extrem de mult la capitolul popularitate.

“Sperăm să mai facem o melodie împreună, ca Fata mea, care ne-a lansat pe noi mai mult ca oricare!’, a spus Georgiana.

Se pare că Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au îngropat securea războiului, iar în acest moment se află în cele mai bune relații. Artista a recunoscut că vorbește săptămânal cu saxofonistul, însă că îi este dificil să concerteze alături de el.

“Cu Armin mă înțeleg foarte bine. Vorbim în fieacare săptămână. Acum vrem să vedem cum am putea reuși să cântăm și pe la evenimente împreună. Oamenii, văzându-ne colaborând și apărând la TV, vor să ne invite împreună și noi nu putem mereu, pentru că fiecare are echipa lui, sonorizarea lui și așa mai departe. Fiecare e pe cont propriu.”

Georgiana Lobonț a vorbit puțin și despre dorințele și aspirațiile pe care le are în 2022. Se pare că deja a început să lucreze serios pentru proiectele sale și a recunoscut că are colaborări cu nume mari din industria muzicală românească. Prima sa melodie de anul acesta va fi lansată pe 14 februarie și are ca temă iubirea.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu