Actualitate

Sărbători mai frumoase pentru Maria, eleva de merit de la Merei. Polițiștii locali i-au sărit în ajutor

Povestea Mariei, fetița de 12 ani care se luptă cu sărăcia pentru a merge la școală, prezentată de Focus TV în cadrul campaniei „Parcurs de Învingător” a mobilizat mai mulți oameni de bine din Buzău și chiar din alte județe care i-au sărit în ajutor elevei de la Merei.

Micuța cu chipul trist dar cu o dorință enormă de a-și depăși condiția va avea anul acesta sărbători mai frumoase. Pentru prima dată, Maria dar și frățiorul ei, au primit daruri la care nici nu îndrăzneau să viseze.

După difuzarea reportajului la Focus Tv, polițiștii locali din Buzău au mers la Merei pentru a-i face o surpriză Mariei. Oamenilor în uniformă li s-a alătura și o doamna Cornelia C., o pensionară din Buzău care, impresionată de povestea Mariei, a dorit să-i ofere o zi de neuitat în Buzău. Împreună au adus-o pe Maria la Buzău pentru a-i îndeplini măcar puțin din visele pe care orice copil la vârsta ei le are dar la care fetița din Merei nu credea că pot deveni realitate și pentru ea.

”Ca de obicei,polițiștii locali buzoieni ,au fost și în preajma acestui Crăciun alaturi de cei aflați în nevoie! Anul acesta au fost impresionați de Măriuca,o eleva in clasa a VI-a la Școală Gimnazială Merei,care în ciuda imenselor greutăți pe care le întâmpină are puterea de a avea o media generală de 9,71 și de a scrie poezii.

Astăzi au invitat-o pe Măriuca și pe fratele ei la Buzău unde împreună au achiziționat articole de îmbrăcăminte și incaltaminte necesare celor doi copii în această perioadă a anului.

Demersului polițiștilor locali i sa alăturat și Cornelia C., o doamna deosebita ,care a participat și dumneaei alaturi de noi la achiziționarea bunurilor !

Mulțumesc pe această cale,atât doamnei cât și colegilor care au contribuit după puteri la strângerea sumei de bani necesare!”, au scris polițiștii locali pe Facebook.

La întoarcere, polițiștii locali s-au fotografiat, cu Maria și o parte din familia ei.

Povestea Mariei a fost prezentată aici .