Actualitate

Se deschide competiția producătorilor tradiționali! De la cârnați, la dulcețuri și împletituri, toate vor fi expuse

sursa foto: Facebook/ProdusInBuzau

Un târg online, cu produse tradiționale autentice, aparținând producătorilor autohtoni din județul Buzău, va funcționa, în decembrie, reunind o ofertă variată și extinsă. Inițiativa aparține Fundației Comunitare Buzău care anunță că, în perioada 5-22 decembrie, se va desfășura un târg de Crăciun care urmărește să susțină micii producători și PFA-urile care produc zacuscă, gemuri și dulcețuri, produse de patisserie, panificație, nectar, miere, cârnați, babic și alte produse tradiționale din carne, vin, pălincă, lapte, brânzeturi. La târg își vor face loc și produs nealimentare cum ar fi decorațiunile de Crăciun, produsele cosmetice, haine și accesorii croșetate sau împletite.

Totul se va desfășura online, pe un grup de Facebook administrat de cei din cadrul Fundației Comunitare. Există și câteva reguli pentru postări:

Vor fi aprobate doar postarile care includ:

  • Hashtag #targdeCraciun.
  • O singură poză reprezentativă cu produsele / serviciile oferite. Alte poze alaturi de detalii pot fi adăugate în comentarii.
  • Informații despre metodele de livrare și plată, timpul de livrare, zona de livrare, preț.
  • Descrierea detaliată a afacerii și a produselor / serviciilor oferite (materiale folosite, ingrediente, dimensiuni, mărimi)
  • Linkuri către site, pagina producătorului.

Grupul în care va fi prezentată oferta se numește Producători din județul Buzău și este dedicate activității de promovare din luna decembrie.