Actualitate Divertisment

Se deschide stagiunea teatrală! Comedie romantică într-o interpretare de excepție

O săptămână până la deschiderea stagiunii 2022-2023 la Teatrul ”George Ciprian”, iar reprezentanții instituției anunță care va fi prima piesă ce va fi pusă în scenă, în această toamnă.

”Deschiderea stagiunii 2022 – 2023 are loc pe data de 17 septembrie, atunci când publicul are ocazia de a re/vedea spectacolul O viață, o șosetă, un vis și o mașină de scris, cea mai recentă producție a Teatrului „George Ciprian” Buzău, spectacol ce a avut PREMIERA la finele lunii iunie 2022.” se arată într-un comunicat al teatrului.

Din distribuție fac parte Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Diana Bagdasar și Victoria Bobu.

Constanrin Cotimanis și Iulia Dumitru, scenă din spectacol

”Spectacolul O viață, o șosetă, un vis și o mașină de scris este o comedie romanticăundeun jurnalist, care își petrece timpul pe propria terasă, scrie o piesă de teatru inspirată din întâlnirile lui cu 3 femei de tipologii diferite: o femeie cu moravuri ușoare, o tânără în căutarea unei cariere artistice și o profesoară divorțată! Mesajul piesei îndeamnă la a trăi clipa și a fi fericit!” se mai arată în prezentarea spectacolului care, în mod previzibil, va umple sala teatrului buzoian, la reprezentația din 17 septembrie.

Spectacolul ”O viață, o șosetă, un vis și o mașină de scris” se joacă pe 17 septembrie, ora 18:00 la Teatrul „George Cirian” Buzău. Prețul unui bilet este de 40 ron – bilet întreg, 30 ron pentru pensionari – locuri limitate – și 25 ron pentru elevi sau studenți. Biletele pot fi achiziționate și online de AICI.

„Mesajul spectacolului este pornit de la o poezie a lui Jaques Prevert care te readuce cu picioarele pe pământ. În piesă este o replica pe care eu o iubesc! << Principalul scop este să ieși fericit de acolo de unde ai intrat, cu sau fără voia ta. Esențial este să ieși fericit! >>” spune Constantin Cotimanis, cel care dă viață personajului principal.

„Eu plâng de fiecare dată la mesajul final, care spune că: ,,Ziua este astăzi și momentul este acum!>> Să simțim totul acum, să nu lăsăm nimic pentru mâine, poimâine, pentru că apoi, după cum spune și Bebe Cotimanis, cafeaua se răcește părinții îmbătrânesc, copiii cresc.” declară actrița Victoria Bobu.