Actualitate Alertă Coronavirus Buzău

Se înmulțesc cazurile de coronavirus. Câte persoane au fost confirmate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore

O nouă zi, un nou caz de coronavirus. După o lungă perioadă în care nu s-au mai înregistrat astfel de cazuri în județ, încep să se înmulțească pacienții infectați cu SARS CoV-2.

În week-end au fost confirmați cu COVID-19 doi bebeluși și un adult: un bebeluș de doar 10 luni, unul de 7 luni și un adult de 51 de ani, toți fiind testați la Spitalul Județean. În ceea ce îl privește pe copilul de 7 luni, de nationalitate portugheză, acesta a intrat pe teritoriul României împreună cu mama sa, miercurea trecută. Având în vedere timpul scurt petrecut în România, locul de infectare a fost stabilit în străinătate, astfel că acest caz nu a fost alocat judetului Buzău. Copilul este izolat  iar ancheta epidemiologică este în desfășurare. Mama este vaccinată și nu a fost supusă măsurii de carantină.

Luni, 19 iulie, s-a inregistrat un nou caz de infectare cu coronavirus. Este vorba despre o tânără în vârstă de 29 de ani, testată la Spitalul Mun.Râmnicu Sărat.

În prezent, în județul Buzău sunt 467 persoane în carantină la domiciliu, iar alte 4 în izolare la domiciliu.

Etichete

Autorul știrilor

Elena Petre

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Mama copilului portughez a fost testata? Sau a refuzat? Ca doar e vaccinata și în capul ăstora e ca ei nu pot fi infectati. Bhaaai oameni buni feriti-va mai ales de cei vaccinati!!!