Actualitate

Pe aici nu se trece! Trafic interzis timp de o săptămână pe un tronson din strada Transilvaniei (Video+foto)

Un tronson al uneia dintre cele mai circulate străzi din municipiu, strada Transilvaniei, închis timp de o săptămână.

O serie de restricții de trafic au intrat în vigoare luni, 19 iulie. Pentru a permite drumarilor să continue lucrările de modernizare a străzii, traficul rutier este interzis temporar de la intersecția cu B-dul Nicolae Titulescu și până la strada Penteleu.

Mulți dintre șoferi au fost luați prin surprindere și au constatat abia când au ajuns în zona interzisă circulației că trebuie să facă déjà cale întoarsă. Ceea ce a creat aglomerație și nervi întinși la maxim, în prima parte a zilei de luni.

Restricțiile vor rămâne în vigoare până luni, 26 iulie.

“Primăria municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier și pietonal continuarea lucrărilor proiectului ”Reabilitare infrastructură rutieră, inclusiv piste pentru biciclete, pe coridoarele deservite de transportul public în Municipiul Buzău”  precum și  instituirea unor măsuri și restricții de circulație pe strada Transilvaniei,  după cum urmează:

-interzicerea traficului rutier și parcării autovehiculelor pe carosabil și trotuar pe strada Transilvaniei  pe  tronsonul delimitat de B-dul Nicolae Titulescu și strada Penteleu , în perioada 19 iulie – 26 iulie 2021 ;

– accesul pentru agenții economici în vederea aprovizionării va fi permis zilnic , doar între orele 6:00 – 8:00 și 18:00 – 20:00”, anunță Primăria Buzău.