Actualitate

SE SUSPENDĂ CURSURILE “FAȚĂ ÎN FAȚĂ” LA O NOUĂ ȘCOALĂ DIN MUNICIPIUL BUZĂU!

Încă o școală din municipiul Buzău intră în scenariul roșu din cauza coronavirusului. Este vorba despre Școala Gimnazială nr. 7. Aici au fost confirmate noi cazuri de COVID-19.

Două cadre didactice au fost depistate pozitiv joi. Noile confirmări vin după ce recent un alt dascăl a fost depistat cu coronavirus. Cum sunt 3 cazuri pozitive, Școala nr. 7  va intra în scenariul roșu. Conducerea școlii a propus iar CJSU a aprobat ca unitatea să își suspende cursurile față în față timp de o săptămână, până pe 16 octombrie. Astfel, nu vor fi efectuate cursuri online timp de 14 zile, ci doar până la finele săptămânii viitoare, întrucât cele două cadre didactice  confirmate pozitiv cu coronavirus joi nu au fost la școală în ultima săptămână. Decizia suspendării cursurilor până pe 16.10.2020, inclusiv, a fost luată în ședința CJSU de joi.

Pe de altă parte, cursuri online vor face și elevii clasei a XII-a E de la Liceul Teoretic A. Marghiloman, până la data de 22.10.2020. În această perioadă sunt suspendate și cursurile ,,față în față” la Grupa ”Căpșunelele Vesele” de la Grădinița cu program prelungit nr.2 Râmnicu Sărat, unde o educatoare a fost depistată pozitiv.