Actualitate

Secretarul general al Primăriei Buzău, chemat la Judecătorie. Acuzații reluate

Scandalul care a zguduit, recent, Palatul Comunal, în care secretarul general al Primăriei, Eduard Pistol, era acuzat de două salariate ale instituției că le-a hărțuit sexual, în mod repetat, revine în actualitate. După ce procurorii de la Parchetul local au clasat dosarul care-l privește pe Pistol în care cele două femei au depus plângere, cu concluzia că “fapta nu există”, cu câteva zile în urmă, una dintre salariate a decis să conteste în justiție decizia procurorilor. Dosarul a primit, deja, un termen de judecată, astfel că întreaga cercetare se reia, de această dată, în sălile Judecătoriei Buzău. Se remarcă, însă, faptul că doar una dintre cele două buzoience a decis să continue să își caute dreptatea în Justiție, dar scandalul rămâne.
Reamintim că, în ultimele luni, în Palatul Comunal, dar și în oraș, a făcut mare vâlvă știrea că secretarul general al Primăriei Buzău este cercetat de procurori pentru hărțuire sexuală, iar, în timpul anchetei în care Pistol a avut calitatea de suspect în dosar, una dintre cele două denunțătoare a fost mutată forțat de pe un post pe altul, ceea ce a sporit suspiciunile.
Rămâne, așadar, de urmărit cum vor evolua lucrurile, având în vedere că Eduard Pistol deține cea mai importantă funcție din schema juridică a Palatului Comunal, ceea ce îl obligă să aibă un comportament impecabil atât la serviciu, cât și în viața din afara Primăriei, deoarece el este omul care reprezintă legea la cel mai înalt nivel în municipiul reședință de județ.

Șansanews.ro a relatat despre acest subiect AICI și AICI.

Autorul știrilor

Doru Gheorghiade

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • Asta însemna sa fii praf ca jurnalist. Sau rau intenționat. Ambele ar trebui sa se plătească profesional… ma gândesc. Din soluția de pe site ul Judecătoriei văd ca nu prea a fost chemat secretarul, el fiind intimatul:) asta daca e sa știi sa citești o soluție a instanței. Și nu a fost chemat oricum, el nu este implicat intr un proces penal, așa cum scrii. El, practic a câștigat in fata acelor doua persoane care au făcut plângere penală, iar una din ele a contestat soluția parchetului. Probabil daca ai fi vreun jurnalist adevărat pe justiție ai ști ca este ceva in 90% din cazuri inadmisibil, dar sa scrii și tu ceva… puteai rezolva lipsa de procedura din dosar, ca i tot ții urma lui, mergeai la primarie și i duceai o hârtiuță, scriai tu o mizerie acolo sa l citezi.. probabil crezi ca ești vreun Tolontan, ca faci investigatii, dar scrii niște chestii care dezinformează. Praf… bine ca nu mai scrii pe hârtii ca pica sub condeiul tău..