Actualitate

Șef nou la Permise! Numirea, în urma concursului organizat luna trecută

Toamna 2021 aduce un nou șef la Permise și Înmatriculări Vehicule. Inspectorul de poliție Gabriel Constantin Ioniță, de la IPJ Dâmbovița, preia acest post după ce a câștigat concursul organizat recent pentru conducerea serviciului buzoian.

Inspectorul Gabriel Ioniță a participat la concursul organizat luna trecută de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor pentru șefia serviciului de premise din Buzău și a și câștigat. Astfel, la începutul lunii septembrie a preluat atribuțiile de șef serviciu Permise și Înmatricularea Vehiculelor Buzău.

Gabriel Constantin Ioniță activează în Ministerul Afacerilor Interne de 13 ani și este ofițer de poliție din anul 2017.

“Până la data numirii în funcția de șef serviciu S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. Anterior a activat ca ofițer în cadrul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, la S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova și la S.P.C.R.P.C.I.V. Dâmboviţa ca examinator auto, dar și în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița. Este licențiat în Drept și masterand în domeniul management în cadrul Universității Valahia din Târgoviște”, anunță Instituția Prefectului.