Actualitate

(VIDEO) Șefii de la Drumuri Naționale n-au scăpat după blocajul din Buzău. ”Se vor lua măsurile administrative în consecință”

Traficul din municipiul Buzău a fost paralizat, iar șoferii au parcurs în zeci de minute distanțe pe care, în mod normal, nu stăteau mai mult de 2-3 minute. Totul s-a întâmplat pe 18 august 2022, când muncitorii de la Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Buzău s-au apucat să asfalteze o parte din podul de la Mărăcineni, fără avizul Poliției Rutiere. Deși la acel moment au fost aplicate două sancțiuni, astăzi, directorul CNAIR, prezent la Buzău, a anunțat că pot urma și alte măsuri pentru că este în desfășurare o verificare amănunțită.

Modul în care s-au desfășurat lucrările de pe podul Mărăcineni, în ziua de 18 august, când traficul din municipiul Buzău a fost blocat reprezintă, în continuare, temă de analiză pentru șefi din CNAIR. Cristian Pistol, directorul general al CNAIR, a declarat că se fac verificări și dacă nu au fost respectate toate procedurile vor fi luate măsuri administrative în concesință.

”Tocmai pentru a clarifica aceste aspecte, am solicitat Direcției din aparatul central să se facă niște verificări la fața locului să vedem dacă au fost obținute toate avizele, daca s-au respectat procedurile pe care le avem, iar în cazul în care un raport de genul acesta spune că nu s-au respectat procedurile, vom lua măsurile administrative în concesință. Deci, nu tolerez ca astfel de abordări să se întâmple pe infrastructura rutieră, indifertent de cine le face”, a spus, la Buzău, Cristian Pistol, directorul general al CNAIR.

Amintim că, la acel moment, atât firma care a executat lucrările a fost sancționată, cât și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, administratorul drumului asfaltat.

Etichete