Actualitate

Șeful Poliției Buzoiene, la Focus TV: ”Atunci când observ că se pierd anumite controale…”

Comisarul șef Laurențiu Patanzi, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, a făcut, în exclusivitate, la Focus Tv, câteva declarații cât se poate de interesante. După ce în mai multe rânduri s-a zvonit că, în scurt timp, va lua câteva hotărâri decisive, atât pentru instituția pe care o conduce cât și pentru el, colonelul Laurențiu Pantazi a afirmat, la emisiunea Sens Direct, că nu s-a hotărât când o să iasă la pensie, deși pe această temă a vorbit adesea în mediul polițienesc buzoian.

Pantazi a afirmat, în mod concret, că se va hotărî să treacă în rezervă, prin pensionare, doar când va simți că va ”pierde anumite controale”.

„Încă nu am luat această decizie și în mod sigur, când va veni acea zi, voi face publică dorința mea. Eu în glumă le spun colegilor mei că încă am serviciu și încă îmi văd de el. Atunci când, fie vârsta, fie alte situații neprevăzute, sau pur și simplu observ că se pierd anumite controale, probabil vârsta și vechimea mea pot duce la astfel de saturări, atunci o să le spun ”Succes!”colegilor mei și o să trec pe la ei doar ca pensionar”, a spus, în direct, la Focus TV, Laurențiu Pantazi, șeful IPJ Buzău.

Colonelul Laurențiu Pantazi conduce Inspectoratul de Poliție Județean Buzău din 2013, fiind astfel unul dintre cei mai longevivi comandanți ai Poliției buzoiene, după 1990.