Actualitate POLITICĂ

Senatorul Pufu: ”PNL este pregătit și are soluții pentru Primăria Buzău și Consiliul Județean”

Liberalii sunt pregătiți pentru alegerile viitoare și susțin că au și soluțiile pentru candidaturile pe care le vor prezenta alegătorilor. Senatorul Vlad Pufu, președintele Organizației Municipale Buzău a PNL, a explicat într-o emisiune la Focus TV care este strategia pe care o va adopta pentru 2024. Parlamentarul liberal a arătat că atât pentru Primăria Municipiului Buzău cât și pentru președinția Consiliului Județean, PNL Buzău va prezenta candidați redutabili.

”PNL Buzău este pregătit să contrapună o ofertă foarte bună și validă pentru alagerile din 2024”, a spus Vlad Pufu la Sens Direct

În același cadru, parlamentarul buzoian a precizat că la Consiliul Județean viitorul președinte va trebui să schimbe total paradigma în care va gândi dezvoltarea județului. Senatorul Vlad Pufu a mai zis că până acum proiectele implementate de Consiliul Județean nu au fost legate între ele și nu au adus dezvoltarea economică necesară.

Totodată, senatorul Pufu a mai arătat că acolo unde administrația locală și județeană a fost liberală, acele zone din țară s-au dezvoltat economic și social mult mai mult decât s-a întâmplat în zonele conduse politic și administrativ de politicieni de stânga, dând exemplu diferențele majore dintre Transilvania și restul zonelor țării, unde nivelul de trai al românilor este mult mai scăzut.  

Autorul știrilor

Doru Gheorghiade

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu

  • De acord cu o nouă viziune a paradigmei de dezvoltare a județului, trebuie să alegem o țină cât mai îndrăzneață și de nivel european, inclusiv o nouă concepție privitoare la mărimea UAT urilor, la distribuirea fondurilor de dezvoltate și la structura de personal adecvtă.